Lid Worden

Lid worden

Wat leuk dat je overweegt lid te worden van A.S.V. Prometheus. Bij ons kun je gegarandeerd je studententijd verrijken met cultuur, inhoud en een hoop plezier. De contributie bedraagt slechts 40 euro per jaar en hiervoor krijg je een heleboel leuke activiteiten terug. Neem een kijkje bij het programma, in de gildegalerij of op de commissiepagina om te zien wat je allemaal kunt doen. 

Je kunt het hele jaar door lid worden. Als je een keer bij een van onze activiteiten wil komen kijken, kun je een mailtje sturen naar ons bestuur!

Weet je zeker dat je lid wilt worden? dan kun je hier het inschrijfformulier invullen! Welkom.

Ondergetekende geeft zich bij dezen tot wederopzegging op als lid van Algemene Studentenvereniging Prometheus en verklaart:

  1. het opzeggen van zijn/haar lidmaatschap per een volgend contributiejaar vóór 15 augustus, ten minste twee weken voor het einde van het verenigingsjaar, schriftelijk kenbaar te zullen maken aan de ab-actis van de vereniging;
  2. het als contributie vastgestelde bedrag te voldoen ieder jaar dat hij/zij ingeschreven staat als lid van A.S.V. Prometheus op IBAN: NL31 INGB 0005165100 t.n.v. Prometheus Leiden;
  3. adreswijzigingen direct schriftelijk door te geven aan de ab-actis van de vereniging;
  4. zich te zullen houden aan de statuten en het huishoudelijk reglement van A.S.V. Prometheus, welke te verkrijgen zijn bij het bestuur.
Hier kun je het privacybeleid vinden.

Formulier wordt geladen ...