Gilden

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /var/www/vhosts/prometheusleiden.nl/webspace/httpdocs/prometheusleiden.nl/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /var/www/vhosts/prometheusleiden.nl/webspace/httpdocs/prometheusleiden.nl/wp-includes/functions.php on line 5383

Prometheus kent geen horizontale of verticale dwarsverbanden. In plaats daarvan hebben wij gilden: groepjes van leden met een gedeelde interesse die zelf activiteiten organiseren. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Of je nou houdt van bakken en boeken, van koken en Kerst of van toneel en tekenen.

Je kan lid worden van zoveel gilden als je wilt. De meeste gilden organiseren ongeveer een keer per twee maanden een activiteit. Hieronder vind je een overzicht van alle gilden die nu actief zijn binnen Prometheus. Mis je een gilde en wil jij jouw hobby graag delen met anderen? Dan kan je op ieder moment je eigen gilde oprichten door een mailtje te sturen naar het bestuur.