Programma

Hieronder vind je een overzicht van de open activiteiten. Wij organiseren elke woensdag een lezing. Daarnaast worden er door de week heen culturele activiteiten georganiseerd zoals workshops, een bezoek aan een evenement of creatieve activiteiten. Verder worden er ook activiteiten georganiseerd door gilden. Deze activiteiten worden door de voorzitters van de gilden ingepland en geregeld. Het Museumgilde kan bijvoorbeeld naar een museum gaan en het Kerstgilde kan gaan (kerst)knutselen. Er zijn ook commissies die activiteiten organiseren. Zo wordt er elk jaar een gala georganiseerd, twee weekendjes weg en een reis naar het buitenland.

Door de huidige coronamaatregelen werken wij veel met aanmeldingen. Op deze pagina staan momenteel alleen onze online activiteiten. Wil je graag een keer een fysieke activiteit bijwonen of hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar ons bestuur.

Wim Eickholt - Dakloosheid

Wim Eickholt was docent, getrouwd en bezat een huis. In 2015 veranderde dit: hij werd dakloos en raakte verslaafd. Hij veranderde in een nummer in de nachtopvang. Dit was het begin van het einde, maar ook het startpunt van waaruit hij zijn nieuwe leven ging opbouwen. Wim gaat ons meenemen in dit wereldje aan de hand van zijn verhaal. Met een aantal stellingen gaan we in gesprek over dakloosheid, verslaving en hoe ver jij zelf van de rand staat. Denk hierbij niet in politiek correct, of in goed of slecht! Deze lezing zal je een (hopelijk?) genuanceerd beeld geven van de problematiek van de straat.

– 20:30u, op Discord

Crazy 88

Vanavond draait het allemaal om spannende uitdagingen en moeilijke opdrachten. Lukt het om met jouw groepje alle opdrachten te voltooien? Ook zal er geen gebrek zijn aan competetiviteit, want het groepje dat als eerste aan de beurt is, is de winnaar van deze avond. Vergeet niet om voor de zekrheid knutsel- en tekenspullen bij de hand te hebben.

– 20:30u, op Discord

Kirsten Beljaars - Hoe veilig is ons eten?

Op deze avond zal Kirsten Beljaars ons alles vertellen over voedselveiligheid. Aan welke eisen moet ons voedsel voldoen, en hoe wordt dit eigenlijk gecontroleerd? Kirsten Beljaars heeft veel werkervaring bij de Nederlandse Vodsel- en Warenautoriteit en kan dus en kan dus antwoord geven op de vraag: ‘Hoe veilig is ons voedsel?’

– 20:30u, op Discord

Ledensymposium

Prometheus is een vereniging vol met verschillende interesses. Wil jij een Prometheaan iets bijzonders horen vertellen? Kom dan naar het ledensymposium! 

– 20:30u, op Discord