Programma

Hieronder vind je een overzicht van de open activiteiten. Wij organiseren elke woensdag een lezing. Daarnaast worden er door de week heen culturele activiteiten georganiseerd zoals workshops, een bezoek aan een evenement of creatieve activiteiten. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd door gilden. Deze activiteiten worden door de voorzitters van de gilden ingepland en geregeld. Het Nachtwandelgilde kan bijvoorbeeld gaan nachtwandelen en het Kerstgilde kan gaan (kerst)knutselen. Er zijn ook commissies die activiteiten organiseren. Zo wordt er elk jaar een gala georganiseerd, twee weekendjes weg en een reis naar het buitenland.

juni

2

Pubquiz 🍻met Collegium Musicum🎼
Op Discord
20:00u

Op 2 juni zullen de krachten van Prometheus en Collegium Musicum gebundeld worden in een muzikale pubquiz. Wat weet jij over filmmuziek📽? Wie componeerde de Walkurenrit? En kun jij de tekst van het popliedje afmaken? Ondanks dat we elkaar niet in het echt kunnen zien, hopen weer online een leuke avond van te maken. Hopelijk tot dan!

Ferdi Felderhof – Donald Duck🦆
Op Discord
20:30u

2

Vanavond krijgen we hoog bezoek op onze Discord server! Ferdi Felderhof is producer van de Donald Duck in Nederland en komt ons hier vanavond meer over vertellen. Bereid alvast je vragen voor want is je kans om alles te weten te komen over Donald Duck en de redactie✒️ van zijn tijdschrift.

  6

  High tea☕️🍰
  Op Discord
  15:00u

  High tea is bedacht in 1840 toen de bedienden van Anna, de zevende hertogin van Bedford, haar tussen de lunch en diner thee bracht met allerlei kleine hapjes.🍪🧁🍩 Vanmiddag gaan wij het zelf proberen, dus maak wat lekkers voor jezelf en kom naar de high tea op Discord.😎

   Naturalis🦖

   Op Discord

   20:30u

   10

   Heb je nog niet de kans gehad om sinds de heropening het Naturalis te bezoeken? Of wil je gewoon nog een keer gaan? Dit is je kans om virtueel delen van het Naturalis te bezoeken. Freek Vonk🙊🦈 neemt ons ook mee langs zijn favoriete stukken!

    16

    Safaripark Beekse Bergen
    Op Discord
    20:30u

    Ga met ons mee op virtueel avontuur💻 en rijd mee langs de dieren in safaripark Beekse Bergen! Kom samen met ons dieren🐆🦓🐘🦛 spotten en genieten van de reis.

    Puzzelen🧩
    Op Discord
    20:30u

    16

    Nonogrammen met meer dan 💯vakjes? Sudoku’s maken met maar 4 cijfers?🇯🇵 Of toch liever een waarbij het merendeel al is ingevuld? Vanavond hebben we voor iedereen puzzels klaar staan die we samen gaan oplossen. Kom naar de Discord!