Vrienden en Reünisten

Reünisten

Ben je lid geweest van Prometheus en wil je op de hoogte blijven van het wel en wee van je oude vereniging? Word dan Reünist! Als Reünist van Prometheus word je uitgenodigd voor de speciale Reünistenactiviteiten, zoals de jaarlijkse Reünistenlezing en de Vrienden- en Reünistendag. Tijdens deze activiteiten kun je andere Reünisten ontmoeten en herinneringen ophalen met leden en oud-leden. Daarnaast ontvang je drie keer per jaar het verenigingsblad de Pyros en een update over de activiteiten die de vereniging zoal organiseert.

Reünist worden is mogelijk vanaf een bijdrage van 10 euro per jaar. Je kunt je direct na je uitschrijving als lid inschrijven als Reünist, maar je kunt ook op een later moment aangeven dat je graag Reünist wilt worden. Neem hiervoor contact op met de ab-actis via ab-actis@prometheusleiden.nl. Ook voor meer informatie over het Reünistschap kun je bij de ab-actis terecht.

Vrienden

Wilt u Prometheus financieel steunen? Word dan Vriend van Prometheus! Als Vriend van Prometheus blijft u op de hoogte van de activiteiten van de vereniging. U ontvangt drie keer per jaar ons verenigingsblad de Pyros, met onder andere culturele artikelen en interessante interviews, geschreven door onze leden. Daarnaast bent u van harte welkom op de jaarlijkse Vrienden- en Reünistendag. Op deze dag wordt er voor u bijvoorbeeld een interessante workshop of lezing georganiseerd. Ook kunt u dan onder het genot van een heerlijk kopje thee en zelfgemaakte baksels de leden van de vereniging, Reünisten en andere Vrienden ontmoeten.

Wil je Vriend worden? Vul dan het onderstaande formulier in!

Ondergetekende geeft zich hierbij voor 2020-2021 op als Vriend van A.S.V. Prometheus en verklaart een bijdrage van ten minste € 20,- over te maken op IBAN NL31 INGB 00051651 00 t.n.v. A.S.V. Prometheus te Leiden. De Vriendschap kan jaarlijks worden verlengd door de Vriendenbijdrage over te maken. Het privacy beleid vind je hier.