Adverteren

Prometheus is een middelgrote studentenvereniging in Leiden met ongeveer 300 leden. Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk, laag tarief promotie te maken voor uw bedrijf of instelling. Daarmee steunt u niet alleen onze activiteiten, maar kunt u ook gemakkelijk een groep breed geïnteresseerde studenten bereiken.

Mocht u interesse hebben in adverteren bij Prometheus, neem dan contact op met onze acquisitiecommissie door te mailen naar acquisitie@prometheusleiden.nl

In overleg zijn combinaties van advertentieplaatsen tegen een aantrekkelijk tarief mogelijk. In voorkomende gevallen kunnen ook afspraken worden gemaakt over sponsoring in natura.

Mogelijkheden

Prometheus biedt u de volgende advertentiemogelijkheden:

Adverteren in het verenigingsblad Pyros

De Pyros wordt drie keer per jaar verspreid onder alle leden, Vrienden en Reünisten van Prometheus en bereikt zo een breed publiek.
Oplage: papieren oplage van circa 100 (persoonlijk opgestuurd aan sommige leden, Vrienden en Reünisten) plus digitale oplage van circa 300 (persoonlijk opgestuurd aan alle leden en Reünisten).

Driemalig (1 jaar)

Advertentie A6 €40,–
Advertentie A5 €50,–
Achterkant kaft (A5) €80,–


Eenmalig

Advertentie A6 €20,–
Advertentie A5 €25,–
Achterkant kaft (A5) €40,–

Advertentie in de verenigingsalmanak

Ieder voorjaar geeft Prometheus een almanak uit in een oplage van ongeveer 100 exemplaren, die een overzicht geeft van de vereniging in al haar facetten.

Advertentie A6 (halve pagina) €35,–
Advertentie A5 €55,–
Achterpagina (A5) €90,–

Advertentie op de website

Het is tevens mogelijk om een advertentie te plaatsen op deze website, prometheusleiden.nl, in de vorm van een banner. De prijs is afhankelijk van de duur van de plaatsing. We staan ook open voor doorklikadvertenties. Internetadvertenties dienen vooraf te worden betaald.

Banner op de website van 468 x 60 pixels

6 maanden €80,–
12 maanden €135,–

Advertentie in de weekmail

Wekelijks wordt er een e-mail aan alle leden verstuurd om hen op de hoogte te brengen van aankomende activiteiten. Het is mogelijk om in deze e-mail een advertentie te plaatsen met tekst en/of een afbeelding. Hyperlinks zijn hierbij ook mogelijk.

Eenmalig €20,–
Tweemalig €30,–
Driemalig €40,–