Vrienden en Reünisten

Reünisten

Ben je lid geweest van Prometheus en wil je op de hoogte blijven van het wel en wee van je oude vereniging? Word dan Reünist! Als Reünist van Prometheus word je uitgenodigd voor de speciale Reünistenactiviteiten, zoals de jaarlijkse Reünistenlezing en de Vrienden- en Reünistendag. Tijdens deze activiteiten kun je andere Reünisten ontmoeten en herinneringen ophalen met leden en oud-leden. Daarnaast ontvang je drie keer per jaar het verenigingsblad de Pyros en een update over de activiteiten die de vereniging zoal organiseert.

Reünist worden is mogelijk vanaf een bijdrage van 10 euro per jaar. Je kunt je direct na je uitschrijving als lid inschrijven als Reünist, maar je kunt ook op een later moment aangeven dat je graag Reünist wilt worden. Neem hiervoor contact op met de ab-actis via ab-actis@asvprometheus.nl. Ook voor meer informatie over het Reünistschap kun je bij de ab-actis terecht.

Vrienden

Wilt u Prometheus financieel steunen? Word dan Vriend van Prometheus! Als Vriend van Prometheus blijft u op de hoogte van de activiteiten van de vereniging. U ontvangt drie keer per jaar ons verenigingsblad de Pyros, met onder andere culturele artikelen en interessante interviews, geschreven door onze leden. Daarnaast bent u van harte welkom op de jaarlijkse Vrienden- en Reünistendag. Op deze dag wordt er voor u bijvoorbeeld een interessante workshop of lezing georganiseerd. Ook kunt u dan onder het genot van een heerlijk kopje thee en zelfgemaakte baksels de leden van de vereniging, Reünisten en andere Vrienden ontmoeten.

Vriend worden is mogelijk vanaf een bijdrage van 20 euro per jaar. Wilt u zich aanmelden als Vriend of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de ab-actis via ab-actis@asvprometheus.nl.